Scharreleieren door ophokplicht

Om verspreiding van het vogelgriepvirus te voorkomen geldt sinds 23 oktober 2020 in Nederland een ophokplicht voor alle pluimveebedrijven. Onze kippen mogen daarom helaas niet lekker naar buiten zoals gewoonlijk.

De 16-wekentermijn, waarin vrije uitloopeieren ondanks de ophokplicht nog als vrije uitloopei verkocht mogen worden, is in februari 2021 geëindigd. We kunnen hierdoor tijdelijk geen vrije-uitloopeieren verkopen, maar enkel scharreleieren.

We rekenen op uw begrip voor deze tijdelijke situatie en hopen dat onze kippen weer snel naar buiten kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: